objectiu.png

Riso (el documental)

http://risodocumental.blogspot.com/

 

Un dia ens vam preguntar: Per què riem? Quines propietats té el riure? Pot fins i tot aquesta canviar les nostres vides?

 

Trobar les respostes a aquestes qüestions és el que pretenem. Riso serà un documental, amb projecció internacional, que mostrarà a l'espectador quines propietats té (o no) el riure i una mentalitat positiva davant la vida, i en quina manera ens afecta a tots nosaltres ia el conjunt global de la planeta; tot exposat des de múltiples punts de vista.

riso.jpg

Per a això comptarem amb l'experiència personal d'entesos en la matèria: metges, sociòlegs, músics, reconeguts artistes, clowns, psicòlegs, riso-terapeutes i professionals que treballen amb el riure en altres àmbits. Tots ells ens ajudaran a comprendre i investigar els avantatges d'un acte tan simple i alhora tan aparentment beneficiós.

 

És un projecte audiovisual fresc i en certa manera ambiciós, ja que volem compartir un enfocament diferent de la vida del que actualment es ven als mitjans, i així posar el nostre granet de sorra per millorar el món d'avui.

 

Us convidem a acompanyar-nos en aquesta aventura.

http://risodocumental.blogspot.com