objectiu.png
ernest2.png

Serveis

La vida com la coneixíem ha canviat, radicalment, t’ofereixo eines, vídeos i tècniques comunicatives per seguir el camí de l’èxit, quin sigui. Amb més convicció que mai, la bona feina té premi, invertir-hi és aposta segura.

 

Especialitzat a desenvolupar vídeos des de "0". Direcció, idea original, guió, producció, rodatge, edició, postproducció, distribució, drets, lleis, mercat, xarxes, etc.

Gràcies a les noves inversions en equipament d'última generació podem oferir la millor qualitat/preu del moment. Amb estudi propi i material tècnic amb resultats cinematogràfics del més alt nivell.

Creació, edició, producció, direcció i distribució de vídeos corporatius, videoclips, documentals, curtmetratges, i cobertura de tota mena d'esdeveniments com: campionats esportius, grans actes polítics i socials, celebracions, inauguracions, presentacions, trofeus, eleccions, fòrums, etc.

Seguim teixint cada dia una xarxa de socis i especialistes (drone, 3D, grafisme, web, xarxes socials, posicionament, plans de venda, assessors) per complementar els nostres serveis amb professionalitat.

film-128.png
videoclips.png
documentary-128.png
film-reel-128.png
photo-128.png
web03.jpg

QUÈ OFEREIXO...

- Creació de tota mena de material audiovisual.

- Corporatius.
- Publireportatges.

- Esdeveniments esportius d’alt nivell.
- Videoclips.
- Contingut (des de 0) per les teves xarxes, web.
- Campanyes publicitàries i de màrqueting.
- Documentals.
- Curtmetratges.
- Captar i resumir un viatge personal o d’empresa/grup.

- Actes esportius d’alt nivell, campionats, curses...
- Disseny gràfic.
- Digitalització de VHS i miniDV.
- Fotografia professional.
- Sistemes telemàtics. Videocalls.
- Enregistrament d’espectacles varis.